Zakelijk

De catalogus is enkel zichtbaar voor winkeliers. U kunt de catalogus bereiken door u als groothandelaar te registreren via de registratie-pagina. U dient bij de registratie een inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel en uw BTW nummer te vermelden. Zodra wij uw gegevens hebben geverifieerd kunt u gebruik maken van de catalogus.

Bent u al klant? Dan kunt u hier inloggen.

 

De algemene leveringsvoorwaarden zijn ook van toepassing op uw webbestelling. Deze voorwaarden kunt u op onze site vinden, links onderaan.

Het minimum orderbedrag bedraagt € 300,- excl. BTW. Franco order bedrag in Nederland is € 500,- excl. BTW. Bijbestellen is vanaf € 150,-. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met vermelding van de totale kosten (factuur). Anicha levert haar artikelen na betaling. Betalingen kunnen worden gedaan door middel van een overschrijving. Indien je kiest voor overschrijving wordt jouw bestelling verzonden wanneer de betaling is ontvangen. Jouw bestelling wordt maximaal 5 werkdagen voor je apart gehouden in afwachting van de betaling.


Om teleurstelling te voorkomen wijzen wij u er op dat artikelen ook niet voorradig kunnen zijn en dat kleurassortimenten uit de beschikbare voorraden worden samengesteld. controleert u uw winkelwagen voor verzending?

Alle vermelde prijzen en voorwaarden zijn geldig onder voorbehoud van fouten en/of wijzigingen.